Persoonlijk gezondheidstraject

Wekelijkse sport en voedingscoaching naar het doel dat jij voor ogen hebt!

Is het tijd om jezelf weer wat meer op de rit te krijgen? zijn de ongezonde gewoontes erin geslopen en de gezonde eruit? Heb je vooral voor je kinderen gezorgd en minder voor jezelf? Wil je gewoon wat kilos kwijt en/of je weer sterk en fit voelen, maar vind je het lastig om dit alleen te doen? Dan is dit een traject voor jou!

We starten met het vast stellen van jouw doel, van daaruit gaan we aan de slag. Dit doen we niet met een dieet of een vast schema, maar met wekelijkse doelen die passen bij wie jij bent. Daar ga je zelf thuis mee aan de slag. 1 of 2 keer per week kom je bij mij voor een effectieve training, waardoor jij sterk en fit wordt. In de trainingen wordt je uitgedaagd op je eigen niveau om elke week je grens een stukje te verleggen. Fantastisch om te zien hoeveel meer je kunt dan je denkt!

  • Je hebt een trainer en coach voor jou alleen, dus alles is aangepast aan jou!
  • Geen one size fits all, maar stap voor stap werken naar een leefstijl die jij je leven lang kunt volhouden.
  • Personal trainingsstudio, dus niet sporten in het zweet en zicht van anderen.
  • Ook optie om lekker buiten te trainen.
  • Je ontwikkelt de skills om dit je leven lang vast te houden.

Voor je van start gaat vind ik het belangrijk dat je goed bedenkt of je dit echt wilt. Hoe belangrijk vind je jouw doel? Hoe graag wil je dit? Doe je het echt voor jezelf of stiekem voor een ander?

Het is mijn taak om de stappen behapbaar te maken en jou zo goed mogelijk te coachen in jouw traject, maar het is vervolgens jouw taak om het te doen… en dat is soms niet leuk en hard werken  Ben je daar niet toe bereid dan denk ik niet dat dit traject de juiste keuze is voor jou. Ben je wel bereid er voor te gaan? Dan maken we er een tof, uitdagend traject van waarin jij met vallen en opstaan je doel gaat bereiken!

Op naar een fitte en slanke jij!

‘Een jaar geleden was ik super ongelukkig met wie ik was en hoe ik eruit zag. Ik wilde heel graag gezonder leven, maar na heel veel tevergeefse pogingen was ik ondertussen in korte tijd erg veel aangekomen en was bewegen een enorme opgave.
Toen ik van Studio Vic hoorde hoefde ik niet lang na te denken: dit wilde ik.
Op dit moment kan ik sporten met Esther bijna niet meer wegdenken. Ik heb geleerd hoe goed je je voelt van gezond eten, hoe leuk sporten is en hoe ik dit gewoon makkelijk in mijn dagelijks leven kan plannen. Allemaal dingen die ik van tevoren anders in mijn hoofd had zitten. Mijn officiële einddoel is nog niet gehaald, maar het grootste doel al wel: dat ik weer super gelukkig ben met wie ik ben en wat ik kan, en dat ik nu een manier heb gevonden om dat voor de rest van mijn leven stand te houden! Wat ik met Esther doe nu is een proces, maar ook een nieuwe levenswijze die ik nooit meer kwijt wil.’ (Marit)

‘Leuk en gezellig? Altijd!
Pittig? Vaak
Ronduit niet leuk? ehm… soms.
Ik heb de afgelopen maanden niet alleen veel geleerd op het gebied van voeding en sport maar ook mentaal. Ik leerde nuchter én praktisch te kijken naar voeding in combinatie met sport én mezelf.
Ik leer door te gaan als ik op wilde geven en zo mijn doorzettingsvermogen te vergroten.
Super dankbaar dat ik dit traject heb mogen doen!’ (Johanna)