Hoi, ik ben Esther Stelwagen
Vitaliteitscoach en Personal Trainer

Na het VWO aan het Ichthus College te Veenendaal heb ik Gezondheid en Levenswetenschappen aan de VU Amsterdam gestudeerd, gevolgd door een master Persuasive communication aan de UvA.

Bewust omgaan met je lijf en je omgeving heeft steeds meer mijn aandacht gekregen.
Hoe cool is het wanneer je anderen kunt helpen vitaler te worden, waardoor ze meer van het leven kunnen genieten?!
Om deze reden heb ik de opleiding Vitaliteitscoach en Personal Trainer aan het instituut Chivo gedaan.

Vanuit deze stevige wetenschappelijke + praktische basis ben ik studio Vic begonnen.

Waarom studio Vic?

Waar ik in geloof

Persoonlijke aandacht: Bij studio Vic draait het om jou, jij bent de basis en van daaruit gaan we werken. Jij blijft het gehele traject de expert over jouw leven, waarbij ik je graag een spiegel voor houd en  adviezen geef vanuit mijn expertise. Zodat we stap voor stap komen bij jouw resultaat!

  • checkGeen one size fits all maar een persoonlijk plan
  • checkDe laatste wetenschappelijke inzichten
  • checkFocus op duurzame resultaten
  • checkAan wilskracht heb je niks als je het niet omzet in skillkracht
  • checkJouw lichaam is gemaakt om te bewegen
  • checkEr bestaat geen gezond product, alleen gezonde keuzes
  • checkMeer doen van wat werkt, stoppen met doen wat niet werkt


Vic?

Vitaliteit = kracht om te leven = levenskracht

Vic, komt van Victor. Mijn held van het jaar die geboren werd met een gat in zijn hart en het syndroom van Down. Als er iemand levenskracht heeft laten zien is hij het wel, hij koos dag in dag uit voor het leven, vocht ervoor en is nu de stralendste inspirator die ik ken. Hij maakt een krachtige, positieve impact op iedereen die zijn leven instapt. Mijn droom voor jou en mij is om net als hij elke dag voor het leven te kiezen en daarvoor te gaan, laat je niet van de wijs brengen door omstandigheden of vooroordelen, maar ga staan in jouw kracht en bereik wat je nooit voor mogelijk had gehouden!